Over Frenkies

Het verhaal over het ontstaan van Frenkies Fashion

Frenkie Frenkies Fashion

Frenkie & Lisanne

Er is zoveel over Frenkies Fashion te vertellen, maar laten we beginnen bij het begin. Mode loopt als een rode lijn door mijn leven en een eigen winkel is dan ook altijd één van mijn grootste dromen geweest. Lang heb ik hier op gewacht, maar in 2022 was daar eindelijk het moment! Samen met mijn vriend, Danny, vonden wij het juiste pand en stond het beginnen van een eigen winkel niks meer in de weg! Eindelijk, een droom die uitkwam!

Nadat de winkel eindelijk een feit is, komt natuurlijk het tweede: de naam. Iets waarvan je zou denken; “dat verzin ik wel even!”, maar niets is minder waar. Totdat wij in april onze lieve Australian Labradoodle Frenkie kregen. Frenkie is net als ik gek op gezelligheid en is graag onder de mensen. Hierdoor was de naam voor de winkel een feit: Frenkies Fashion. En uiteraard is Frenkie vaak aanwezig in de winkel wanneer jullie gezellig langs komen voor een bakje koffie in combinatie met shoppen!

Webshop, social media en de winkel!

Naast de winkel, in de Donkerstraat 44 in Harderwijk, zijn wij uiteraard actief op social media en heeft Frenkies sinds kort ook een webshop! Frenkies Fashion is te vinden op Instragram, Facebook en Tiktok. Wij delen hier alle nieuwe items, leuke winacties en uiteraard alle nieuwtjes omtrent de winkel! Ben je even niet in de gelegenheid om naar Harderwijk te komen? Dan zijn onze collecties ook makkelijk online te bestellen!

Ben je benieuwd naar onze nieuwste dames mode collecties? Klik dan hier voor onze nieuwste collecties!

Heb je vragen of tips voor ons? Die zijn altijd welkom! Stuur ons een berichtje via info@frenkiesfashion.nl

Liefs,

Lisanne & Frenkie

 

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30
Dinsdag 10:00 - 17:30
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag
10:00 - 17:30
Vrijdag
10:00 - 17.30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag*
13:00 - 17:00

*(Alleen 1e zondag van de maand)